Besøg fra Norge 2019

 

Endnu et uforglemmeligt besøg af Vox Egeri🙂!

 7. September 2019 går ikke i glemmebogen foreløbig!

Vox Egeri fra Hokksund, Norge, som vi havde en meget tæt kontakt med tilbage i 90´erne, havde meldt sin ankomst – nu i en lidt ændret udgave – men humøret og engagementet var det samme!

Fredag aften oplevede mange af os en fantastisk koncert i Fredens Kirke i Odense, hvor Vox Egeri sammen med Fynsk Cantilena gav os et brag af en koncert – virkelig noget der gav gåsehud!

Lørdagen stod så helt i Munkebokorets tegn.

Først en smuk og solrig tur til Hindsholm med Morten Eriksen som velkvalificeret guide. Turen sluttede i Kølstrup Kirke, hvor Vox Egeri lige gav en smagsprøve på satsen ”Laudate”.

Om eftermiddagen var der kaffebord med Munkebokorets (efterhånden ret berømte) kagebuffet, og derefter sang vi for hinanden i ”Salen” som jo ikke ligefrem glimrer ved en fantastisk akustik – men smilene og lysten til at synge var så afgjort til stede.

En afslappet stund med et ”lille glas” og Henrik som hyggepianist ledte os videre til aftensmaden – en lækker buffet udefra – og en hyggestund, som fuldt ud levede op til ”gamle dages” niveau.

Afsked ved bussen i en smuk septemberaften – ”Nu er jord og himmel stille” i en (så godt som) trestemmig udgave fra Munkebokoret, som virkelig kan rose sig af at være rutinerede værter – og gå til opgaverne med stor energi.

Tak for en god indsats til jer alle!

Invitationen til at komme til Hokksund udeblev heller ikke!

 

GN

Ved tårnet på Munkebo Bakke